Looking For Anything Specific?

Cehia Tornada : Tornado hits South Moravia region in Czech Republic's ... - Aproximativ 150 de persoane au fost rănite.

Cehia Tornada : Tornado hits South Moravia region in Czech Republic's ... - Aproximativ 150 de persoane au fost rănite.. În mai mult locuri, operaţiunile de salvare sunt încă în curs de desfăşurare pentru a găsi persoane sub dărâmături. 3 oameni au murit și peste. O tornadă a devasta zone din cehia și austria, iar florinela georgescu, director executiv al anm, a declarat că frontul atmosferic vinovat de fenomentul extrem se îndreaptă spre românia. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut.

Sute de case au fost, de asemenea, avariate în regiunea moravia de sud. Na putu tornada našlo se sedam opština, a najteže je pogođena pokrajina južna morava, prenosi rojters. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia.

VIDEO | Tornadă devastatoare în Cehia, soldată cu mai ...
VIDEO | Tornadă devastatoare în Cehia, soldată cu mai ... from media.radiochisinau.md
Tornada a distrus case, masini si a ranit oameni foto jaroslav maly/martin majiskova via mai multe localitati de la granita cehiei cu austria au fost lovite de o tornada care a maturat totul in calea ei. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. Tornada a distrus și mai multe mașini, iar în urma furtunii au izbucnit și incendii, potrivit imaginilor postate pe. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. În mai mult locuri, operaţiunile de salvare sunt încă în curs de desfăşurare pentru a găsi persoane sub dărâmături. Cehia, lovită de o tornadă. Trei persoane au murit și zeci au fost rănite, potrivit autorităților, după ce o furtună extrem de violentă, inclusiv o tornadă, a lovit joi regiunea moravia de sud, devastând mai multe sate din zonă. Tornada a luat acoperișurile caselor, a spart geamuri și a răsturnat mașini.

Tornadă devastatoare, soldată cu morți și răniți.

Tornada din cehia, în urma căreia 150 de oameni au fost răniți, iar sute de case au fost avariate tornada din cehia este o situație extremă, care apare și în europa, nu numai în sua, a declarat. O tornada a facut prapad in cehia si a produs mai multe victime omenesti. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. Toate serviciile de salvare disponibile sunt mobilizate sau se îndreaptă spre regiunea hodonin, unde mai multe localităţi au fost lovite de tornadă, a scris jan hamacek pe twitter. O uriașă tornadă a devastat mai multe sate. Tornada care a lovit cehia joi seara a ucis cel puțin trei persoane, a distrus mai multe localități și a dezastrul provocat de tornadă, filmat de echipa antena 3. Tornada a distrus case, masini si a ranit oameni foto jaroslav maly/martin majiskova via mai multe localitati de la granita cehiei cu austria au fost lovite de o tornada care a maturat totul in calea ei. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. 3 oameni au murit și peste. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite. Furtuni și grindină au lovit joi seara regiunea moraviei de sud, în special regiunile hodonín și břeclav, unde a apărut un vârtej de aer foarte puternic. În mai mult locuri, operaţiunile de salvare sunt încă în curs de desfăşurare pentru a găsi persoane sub dărâmături. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia.

Furtuni și grindină au lovit joi seara regiunea moraviei de sud, în special regiunile hodonín și břeclav, unde a apărut un vârtej de aer foarte puternic. Tornada din cehia, în urma căreia 150 de oameni au fost răniți, iar sute de case au fost avariate tornada din cehia este o situație extremă, care apare și în europa, nu numai în sua, a declarat. Tornada care a lovit cehia joi seara a ucis cel puțin trei persoane, a distrus mai multe localități și a dezastrul provocat de tornadă, filmat de echipa antena 3. Cehia, lovită de o tornadă. Toate serviciile de salvare disponibile sunt mobilizate sau se îndreaptă spre regiunea hodonin, unde mai multe localităţi au fost lovite de tornadă, a scris jan hamacek pe twitter.

VIDEO Ample operațiuni de curățare-degajare în Cehia, după ...
VIDEO Ample operațiuni de curățare-degajare în Cehia, după ... from cdn.g4media.ro
Tornada care a lovit cehia joi seara a ucis cel puțin trei persoane, a distrus mai multe localități și a dezastrul provocat de tornadă, filmat de echipa antena 3. Furtuni și grindină au lovit joi seara regiunea moraviei de sud, în special regiunile hodonín și břeclav, unde a apărut un vârtej de aer foarte puternic. Mai multe persoane au murit, iar alte peste 150 au fost rănite în urma unei tornade devastatoare în cehia. 3 oameni au murit și peste. Marek babisz, viceprimarul din hrusky, a. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Tornada a distrus case, masini si a ranit oameni foto jaroslav maly/martin majiskova via mai multe localitati de la granita cehiei cu austria au fost lovite de o tornada care a maturat totul in calea ei. Tornada a luat acoperișurile caselor, a spart geamuri și a răsturnat mașini.

Tornada a distrus case, masini si a ranit oameni foto jaroslav maly/martin majiskova via mai multe localitati de la granita cehiei cu austria au fost lovite de o tornada care a maturat totul in calea ei.

Aproximativ 150 de persoane au fost rănite, după estimările o persoană a filmat chiar din interior tornadei și a publicat filmul pe youtube. O tornadă a distrus un sat întreg (video)! Moćna oluja nosila je krovove s kuća i zgrada. O tornada a facut prapad in cehia si a produs mai multe victime omenesti. Toate serviciile de salvare disponibile sunt mobilizate sau se îndreaptă spre regiunea hodonin, unde mai multe localităţi au fost lovite de tornadă, a scris jan hamacek pe twitter. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. În mai mult locuri, operaţiunile de salvare sunt încă în curs de desfăşurare pentru a găsi persoane sub dărâmături. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Tornada care a lovit cehia joi seara a ucis cel puțin trei persoane, a distrus mai multe localități și a dezastrul provocat de tornadă, filmat de echipa antena 3. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Na putu tornada našlo se sedam opština, a najteže je pogođena pokrajina južna morava, prenosi rojters. Tornada din cehia, în urma căreia 150 de oameni au fost răniți, iar sute de case au fost avariate tornada din cehia este o situație extremă, care apare și în europa, nu numai în sua, a declarat.

Tornada a distrus case, masini si a ranit oameni foto jaroslav maly/martin majiskova via mai multe localitati de la granita cehiei cu austria au fost lovite de o tornada care a maturat totul in calea ei. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. În mai mult locuri, operaţiunile de salvare sunt încă în curs de desfăşurare pentru a găsi persoane sub dărâmături. Na putu tornada našlo se sedam opština, a najteže je pogođena pokrajina južna morava, prenosi rojters.

Mărturii după tornada devastatoare din Cehia: „Parcă a ...
Mărturii după tornada devastatoare din Cehia: „Parcă a ... from media.stiridiaspora.ro
Tornada a distrus și mai multe mașini, iar în urma furtunii au izbucnit și incendii, potrivit imaginilor postate pe. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. Sute de case au fost, de asemenea, avariate în regiunea moravia de sud. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Trei persoane au murit și zeci au fost rănite, potrivit autorităților, după ce o furtună extrem de violentă, inclusiv o tornadă, a lovit joi regiunea moravia de sud, devastând mai multe sate din zonă. O uriașă tornadă a devastat mai multe sate. Tornada a distrus și mai multe mașini, iar în. Tornada a luat acoperișurile caselor, a spart geamuri și a răsturnat mașini.

Aproximativ 150 de persoane au fost rănite, după estimările o persoană a filmat chiar din interior tornadei și a publicat filmul pe youtube.

Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Sute de case au fost, de asemenea, avariate în regiunea moravia de sud. Tornada a distrus și mai multe mașini, iar în urma furtunii au izbucnit și incendii, potrivit imaginilor postate pe. Tornada care a lovit cehia joi seara a ucis cel puțin trei persoane, a distrus mai multe localități și a dezastrul provocat de tornadă, filmat de echipa antena 3. În mai mult locuri, operaţiunile de salvare sunt încă în curs de desfăşurare pentru a găsi persoane sub dărâmături. Moćna oluja nosila je krovove s kuća i zgrada. O tornada a facut prapad in cehia si a produs mai multe victime omenesti. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. Furtuni și grindină au lovit joi seara regiunea moraviei de sud, în special regiunile hodonín și břeclav, unde a apărut un vârtej de aer foarte puternic. Tornada a distrus case, masini si a ranit oameni foto jaroslav maly/martin majiskova via mai multe localitati de la granita cehiei cu austria au fost lovite de o tornada care a maturat totul in calea ei. Aproximativ 150 de persoane au fost rănite în urma unei tornade produse în cehia. Serviciul de ambulanță a declarat că sunt și persoane decedate, dar numărul lor nu este cunoscut. Tornada a luat acoperișurile caselor, a spart geamuri și a răsturnat mașini.

Posting Komentar

0 Komentar